Red Robins  

Red robins er en løvfældende busk, der trives på et solrigt, beskyttet sted. Dens frugter er spiselige og kan bruges i syltetøj, gelé eller endda salater. Fordi den er så nem at passe og vedligeholde, er den ideel til hæk, men den kan også plantes som solitær i haven. Den bedste placering for en mispel er et beskyttet sted med lidt sol. På trods af sin lave væksthastighed er det en hårdfør staude, der vokser godt i en række forskellige klimaer.

Den almindelige loquat er en vidunderlig plante, der er perfekt til haven. Som en solitær eller hæk er Red Robin et glimrende valg til et hjemligt landskab. I modsætning til de fleste andre planter kan den blive op til tre meter høj. Det er også et godt valg til landskabspleje på grund af dets attraktive løv. Hvis du ikke vil have en hæk i din have, kan denne plante også trives i krukker.

Photinia fraseri ‘Red Robin’, også kaldet glansmedler, er velegnet som hækplante og som solitær. Det er dog ikke så almindeligt som en hækplante. Og det mens glansmedleren også er smuk som en hæk. Med yndefulde blade, der bliver røde og grønne, er den blanke medler et rigtigt blikfang som en hæk!

Ved du, hvor glansmedlerens røde blad kommer fra? Det stammer fra Himalaya og bjergene i Kina, Korea og Japan. Med meget sne er chancen for at brænde bladene stor der. Glansmedleren udviklede røde blade mod dette, som tåler den lyse sol bedre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Haven: Et Naturligt Tilflugtssted og En Skattekiste af Skønhed

Haven er et smukt og forunderligt sted, der tilbyder os en pause fra hverdagens travlhed og stress. Uanset om det…

Lægeplanter til haven

  Med lægeplanter og urter giver du dit immunforsvar et boost og holder din krop sund. Du kan blot plante…

Hjælp med at vælge det perfekte kunstgræs til din have

  Leder du efter kunstgræs til din have, er der mange muligheder, og vi hjælper dig gerne med at vælge.…